Yoga Chantalle Smeets

  Hatha Yoga op diverse locaties

  • Maandagavond:19.30-20.45
  • Woensdagavond:19.00-20.10
  • Woensdagavond:20.15-21.00 Start Meditatie en Mindfullness

  Proefmaand voor € 35,–

  Voor meer informatie, neem contact op met Chantalle.

  Met doelgerichte oefeningen voor lichaam en psyche om opnieuw in balans te komen. Ruimte en tijd voor individuele aandacht staan centraal.

  In het oefenen met de adem, leer je ruimtes in het lichaam te openen en te voelen, waardoor de adem vrij gaat stromen, zodat er een ontspannen en energiek gevoel vrij zal komen.

  Aan te bevelen voor mensen met o.a. klachten als burn-out, hyperventilatie, reuma, fibromyalgie,

  oedeem, eetproblemen, overgewicht, overgangsklachten, blessures of andere beperkingen.

  Een keuze mogelijkheid om jezelf te verrijken, stress en klachten te verminderen.

  De intensiteit van het bewust aanwezig zijn, tijdens de yoga beoefening zal doorwerken op lichamelijk en emotioneel gebied en zal ons een stevige basis brengen op alle niveaus.

  Ook individuele sessies zijn mogelijk aan huis of op locatie.

  Lokatie: In Atrium Daalhof Aureliushof 160 Maastricht

  Woensdagochtend : 10.00-11.15 in Riemst (B) Klein Lafeltstr. 19

  Hatha Yoga

  Hatha yoga is de meest lichaamsgerichte yoga.
  Een diepe adem in de yoga houdingen (Asanas) reinigt en maakt spanning in spieren en zenuwen los. Je brengt je lichaam terug in goede conditie.

  De Hatha yoga lessen geven de mogelijkheid om te ontstressen en daagt je fysiek,emotioneel en geestelijk uit, om elk deel van jezelf op heel ander niveau te ervaren.
  De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk waarin iedereen voor zichzelf voelt hoeveel intensiviteit, kracht en dynamiek in uitvoering noodzakelijk of mogelijk is, op dat moment, waardoor men tijdens de yogales een natuurlijke ontlading en oplading kan ervaren.
  Ideaal in Hatha yoga is dat alle lichaamsdelen veelzijdige aandacht krijgen, waardoor er een natuurlijk evenwicht ontstaat. We openen ons lichaam in strek- en rek yogahoudingen, waardoor onze spieren en gewrichten soepel worden en organen en zenuwen meer ruimte krijgen, met als gevolg meer energie doorstroming, prana (is levensenergie) en verdieping van de adem. Er ontstaat een algeheel ontspannen gevoel.

  Er wordt een appèl gedaan op een natuurlijke lichaamshouding, inspirerende- en energetische bewegingen en ademhalingsoefeningen, om een doorstroming van energie te bevorderen. Hierdoor kunnen spanningen worden opgeheven. Met behulp van concentratie- en ademhalingsoefeningen, leren we tot een diepere ontspanning en meditatie te komen. Hetgeen een opfrissende en gunstige invloed heeft op de gezondheid.

  Welkom!