HEART FOR LIVE

 Heart for Life  yoga  Chantalle Smeets in Atrium Daalhof.

Laten we samen beginnen en elkaar versterken en verbinden.

Mijn diepste verlangen en beweegredenen zijn: om iets door te willen geven en mijn steen bij te dragen aan een beter en liefdevol leven voor mens, natuur en aarde.

Samen versterken we HEART FOR LIFE

Wanneer we respect- en liefdevol met onszelf om gaan door de juiste keuzes te maken in voeding, beweging, werk en rust stralen we dit ook uit naar onze omgeving. Door te luisteren naar ons lichaam en onze intuïtie, stemmen we meer af op onze passies en talenten. Bewust leren kiezen voor wat ons goed doet. We kunnen ons leven op een mooie en goede wijze begeleiden en sturen om onze levenskwaliteit te vergroten.

Op welke wijze

Bewust bewegen ,yoga, dans , meditatie bieden ons mogelijkheden om direct in contact te komen met je lichaam, adem, intuïtie, verlangens, kracht en kwetsbaarheid.

Met de zachte krachten je grenzen verleggen, omgaan met beperkingen en onvermogen, weerstanden toelaten en loslaten.

Eigenlijk komt alles neer op bewustwording. Eerst wordt je je bewust van je lichaam. Je zult merken dat het lichaam ontspant en meer in balans komt. Je leert jezelf voelen en dragen in denken en voelen.

 

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

Het is telkens weer een fascinerende uitdaging wanneer je datgene wat je in de yoga les hebt ervaren kunt integreren in je dagelijks leven.

Iedereen heeft zijn beperkingen, geestelijk en lichamelijk. Doorademen als het moeilijk wordt, het voelen en respecteren van grenzen, de ruimte innemen die er voor je is. We zullen met mededogen en liefde naar onszelf kijken. Het dominante denken verliest zijn kracht.

“Oefenen” heeft vaak de bijklank van plicht, maar je kunt de tijd voor jezelf ook als een cadeau beschouwen. Als je nieuwe mogelijkheden ontdekt in je lichaam, werkt dat door op andere gebieden: er komt ruimte voor nieuwe gevoelens en ervaringen.

We zullen leren ons zelf de ruimte te geven, leren het lichaam en de adem te ervaren, leren om onszelf te ontvangen, met alles wat we op dat moment in ons dragen.