Dans voor volwassen

 Innerdance cursus 2024

INNERDANCE data: 17/2 introductie € 15,–

Vervolgens 16/3-20/4-18/5-15/6 en 6 juli

Innerdance cursus 5 bijeenkomsten € 110,–

 Thema :  HER/KEN JEZELF- ER/KEN JEZELF –  MEESTROMEN waar het leven je BRENGT.

Tijd: 10.30-12.00 Riemst

 In deze Innerdance cursus zal de mogelijkheid gecreëerd worden om de helende kracht van aanwezig zijn in ons lichaam te ervaren. Dansend trachten we ons hoofd leeg te maken, zodat het een dans van het hart mag worden.

Een reis waarbij je de verbinding tussen lichaam en hart  kunt ervaren, waardoor  onbewuste krachten gewekt kunnen worden.

Een Innerdance reis als voorbereiding in de expressie naar buiten, waarbij we in een diepere ervaringslaag mogen komen. We gebruiken beweging en stilte als beschikbare bron van eigenheid en vreugde. We spelen met beweging om ons scheppende vermogen aan te spreken in onbevangenheid, openheid, kwetsbaarheid en verwondering, zoals dit bij een kind van nature aanwezig is.

 Innerdance mag beleefd worden :

  • Als een uiting van het leven zelf, daarom werkt het zo stimulerend.
  • Als energie en harmonie in één, als een bijzondere taal, een expressie, waarbij woorden tekort schieten.
  • Als helend en energie opwekkend. De lichaamsbewegingen stimuleren uiteenlopende energie niveaus, doordat er elektrische veranderingen optreden in lichaam en geest. Jouw eigen energie zal jou in positieve creatieve banen leiden, waardoor vastzittende energieën bevrijdt kunnen worden en je lichtvoetiger door het leven kunt gaan.

 Algemene thema’s:

Zwaartekracht: verankeren van houding – ruimte – adem, klank en expressie. Centrering: bewust worden van je middelpunt, waardoor het natuurlijk bewegen en ritme teruggevonden worden. Terug naar onze innerlijke krachtbron.

Innerlijke balans: leren thuis te komen in je lichaam (vertrouwen).

We dansen op zeer gevarieerde wereld muziekstijlen waarin ruimte wordt gegeven om  contact te maken met je diepste verlangens.

Zumba en Sh’Bam in Atrium Daalhof Maastricht

Op maandagavond van 18.30-19.30

Een sportieve en swingende bodywork-out, gecombineerd met Sh’Bam (eenvoudige zomerse trendy dans moves op classic remix en Latin beats.

Gebaseerd op Latijns-Amerikaans muziek en Afrikaanse muziek, met de originele Dance Moves van verschillende culturenzoals: Africaanse dans, Belly dans, Bachata, Merengue, Cha cha cha, Jive, Flamengo, Tango, Samba, Salsa en Mambo.

OP AANVRAAG

Workshops of privé lessen zijn ook mogelijk in specifieke dansstijlen van Hip Hop, Africaanse dans tot Flamengo of Braziliaanse tango en nog veel meer…….

Populair zijn privé lessen, die ik nu aanbied in stijldansen of openingsdansen voor een huwelijk of een bijzonder feest!