Dans voor volwassen

Innerdance cursus

INNERDANCE data worden bekend gemaakt voor september, oktober, november en december.

Tijd: 10.30-12.30 Riemst

Proefles nieuweling : € 15,–

Per losse les: € 20,–

We dansen op zeer gevarieerde wereld muziekstijlen van een Argentijnse tango tot een ingetogen Portugese Fado. Van opzwepende Braziliaanse, Spaanse, Cubaanse, Afrikaanse en Oosterse ritmes of een Dance classic uit de zestiger jaren.

Al dansend proberen we ons hoofd leeg te maken, zodat het een dans van het hart mag worden.

In deze Innerdance cursus zal de mogelijkheid gecreëerd worden om ons te verrijken met en door onze eigen stem. Een reis waarbij je de verbinding tussen lichaam en klank kunt ervaren. Een Innerdance reis als voorbereiding in de expressie naar buiten, waarbij we in een diepere ervaringslaag mogen komen. In enkele bijeenkomsten gebruiken we mantra gezangen als opwarming, om de trilling van de stem vanuit het bekken te laten stromen. We mogen ervaren dat we de klanken uit moeder aarde in ons kunnen laten stromen.

Innerdance mag beleefd worden :

  • als een uiting van het leven zelf daarom werkt het zo stimulerend.
  • als energie en harmonie in één, als een bijzondere taal, een expressie, waarbij woorden tekort schieten
  • als helend en energie opwekkendDe lichaamsbewegingen stimuleren uiteenlopende energie niveaus, doordat er elektrische veranderingen optreden in lichaam en geest. Jouw eigen energie zal jou in positieve creatieve banen leiden, waardoor vastzittende energieën bevrijdt kunnen worden.

Algemene thema’s:

Zwaartekracht: verankeren van houding –ruimte – adem, klank en expressie. Centrering: bewust worden van je middelpunt, waardoor het natuurlijk bewegen en ritme teruggevonden worden. Terug naar onze innerlijke krachtbron.

Innerlijke balans: leren thuis te komen in je lichaam (vertrouwen).

Zumba en Sh’Bam in Atrium Daalhof Maastricht

Op maandagavond van 18.30-19.30

Een sportieve en swingende bodywork-out, gecombineerd met Sh’Bam (eenvoudige zomerse trendy dans moves op classic remix en Latin beats.

Gebaseerd op Latijns-Amerikaans muziek en Afrikaanse muziek, met de originele Dance Moves van verschillende culturenzoals: Africaanse dans, Belly dans, Bachata, Merengue, Cha cha cha, Jive, Flamengo, Tango, Samba, Salsa en Mambo.

OP AANVRAAG

Workshops of privé lessen zijn ook mogelijk in specifieke dansstijlen van Hip Hop, Africaanse dans tot Flamengo of Braziliaanse tango en nog veel meer…….

Populair zijn privé lessen, die ik nu aanbied in stijldansen of openingsdansen voor een huwelijk of een bijzonder feest!